För ett bättre liv

Vårt varumärke

Vi vill förbättra människors liv och bidra till ett bättre samhälle – idag och imorgon.

På Bayer ser vi fram emot framtiden och alla dess möjligheter. Att främja hälsa och näring är det vi gör bäst och bryr oss mest om. Vi bidrar med lösningar som kommer att utveckla och förbättra livet och hjälpa människor och planeten att må bra.

Människor lever längre och befolkningen växer. Alla vill vara friska och ha tillräckligt att äta. Det innebär stora utmaningar i världen - och det motiverar och driver oss på Bayer. Varje dag arbetar vi genom att uppfinna och leverera produkter och tjänster som hjälper till att göra livet lite bättre. Vårt uppdrag är:

Vad står vårt varumärke för?

Vår logga är en av världens mest kända. Bayer som funnits i över 150 år har alltid stått för kvalitet, kunskap och förtroende. Andra attribut som kännetecknar vårt varumärke är:

Optimistisk
// Inspirerar: ja, vi kan skapa en bättre morgondag.

Passionerad
// Känsla av ansvar och entusiasm i kombination.

Visionär
// Agerar som ledare med förtroende att driva framåt.

Människorna på Bayer

Bayer utvecklar, producerar och säljer en rad läkemedel och produkter – men ingenting skulle vara möjlighet utan människorna som arbetar för Bayer.

Därför är det viktigt att våra anställda är engagerade och trivs och att vi som företag fortsätter att locka till oss nya talanger med profiler som matchar Bayers ambitioner och det vi står för.