Medicinsk Information

Vi som arbetar med medicinsk information på Bayer finns här för att svara på medicinska frågor om Bayers läkemedel och egenvårdsprodukter. Vi levererar evidensbaserad, balanserad och aktuell medicinsk information till både sjukvårdspersonal och allmänheten.

Vi är ett skandinaviskt team med ett brett nätverk av interna medicinska experter och tillgång till flertalet databaser för vetenskaplig litteratur. Om du arbetar inom sjukvården och på apotek är vårt mål att kunna bistå dig med information som hjälper dig att använda våra produkter på ett korrekt och säkert sätt.

Om du vill rapportera en biverkning, klicka här alternativt kontakta hälso- och sjukvårdspersonal (t ex läkare eller farmaceut) eller Läkemedelsverket.

Vid reklamationsärenden av en produkt ber vi dig kontakta Bayers reklamationsavdelning.

För att ställa en medicinsk fråga fyll i formuläret nedan, ring via vår reception på 08-580 223 00 eller maila oss direkt på medinfo.scand@bayer.com.

Vi har inte möjlighet att ge personliga medicinska råd. För individuell rådgivning om läkemedel och behandling ska du alltid kontakta sjukvården.

För mer information om hur Bayer AB behandlar dina personuppgifter, vänligen klicka här.